• Zásady ochrany osobních údajů

  • Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou platné pro GRYF z.s. se sídlem Ruprechtická 1178/150, 460 14 Liberec, Česká republika, dále jen GRYF z.s..

    Informace ke zpracování osobních dat

    GRYF z.s. dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete zpracováváme zodpovědně, transparentně a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679. Máte nárok požádat o informace o evidovaných osobních údajích, jejich opravu či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi uděleného souhlasu. Pokud dochází k automatizovanému zpracování, máte právo na přenositelnost údajů a nebýt předmětem rozhodnutí založeného výhradně na tomto rozhodování. V případě jakýchkoli dotazů a žádostí týkajících se zpracování Vašich osobních údajů se na nás můžete obrátit písemně na adrese sídla společnosti.

    Zabezpečení Vašich osobních dat

    GRYF z.s. dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme jej bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon nebo v případě ochrany našich právních zájmů.

    Právo na informace

    Vaším právem je požádat GRYF z.s. o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Tyto informace Vám poskytneme zdarma ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty v mimořádných případech Vás budeme včas informovat. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budeme nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které náleží tato informace. Ve Vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě. Naším právem pak je odůvodněně zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záloh, archivů apod.).

    Právo na přenositelnost údajů

    Máte právo získat osobní údaje, které o Vás evidujeme, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Na základě Vaší žádosti mohou být tato data předána jinému správci.

    Aktualizace údajů, právo na opravu

    Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna Příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům. Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abychom mohli řádně vykonávat svoji činnost Správce. S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu. Svá data můžete zkontrolovat a nebo změnit po přihlášení na tomto webu. Pokud si nejste jisti, neváhejte nás kontaktovat pomocí kontaktního formuláře.

    Námitky

    Pokud se domníváte že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s platnou legislativou ČR a Unie, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. V okamžiku podání námitky bude zpracování Vašich osobních údajů omezeno, dokud nebude ověřeno, zda je námitka oprávněná. Informujeme Vás, že Vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad na ochranu osobních údajů na adrese: Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

    Právo na omezení zpracování

    Máte právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů v případě, že se domníváte, že takto evidované nejsou přesné, případně je zpracováváme protiprávně a dále pokud se domníváte, že tyto údaje již nepotřebujeme pro účely jejich zpracování.

    Právo na výmaz

    Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů, máte právo jej kdykoli odvolat a my údaje, které zpracováváme výhradně na základě Vašeho souhlasu, máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů.

    Kam se můžete obrátit

    Se svými dotazy na ochranu osobních údajů se můžete také obracet na kontaktní formulář případně na kontaktní adresu uvedenou v kontaktech společnosti.

    Webové stránky

    Pokud přistoupíte na naše webové stránky a prohlížíte si je, zpracováváme následující protokolové soubory a ukládáme je na našich serverech. Mezi informace, které ukládáme patří:

    Vaše IP Adresa
    Čas vaší návštěvy
    Otevírané stránky našeho webu
    Kód odpovědi http
    Identifikace Vašeho prohlížeče
    Informace o konverzích (vyplnění formuláře, objednávka, kliknutí na email, volání)
    Tyto informace zpracováváme pouze pro účely naší právní ochrany a měření výkonnosti webu po dobu maximálně 10 let.

    Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využíváme soubory cookie. Více informací se dozvíte v Prohlášení o použití cookies a možnosti zamezení použití. Pro zájemce o problematiku ochrany osobních údajů GRYF z.s. doporučujeme i Směrnici pro pořádání táborů a sportovních soustředění.